Nieuwsoverzicht

Over techniek raken we nooit uitgepraat. Regelmatig delen we het mooiste nieuws over technische ontwikkelingen en projecten waaraan onze ontwerpers, engineers en monteurs werken. In elektrotechniek, werktuigbouw, technisch beheer en beveiliging gaat de ontwikkelingen snel en wij volgen ze voor jou op de voet. Blijf op de hoogte en bekijk hier wat er speelt in de wereld van ITN.

Huis voor de stad Amersfoort

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een prachtig project hebben binnengehaald: Huis voor de Stad Amersfoort!
ITN is verantwoordelijk voor de ontwerpuitwerking, leveren, monteren, in bedrijfstellen en bedrijfsvaardig opleveren van de elektrotechnische en werktuigkundige installaties.

Verduurzaming Rijn IJssel Arnhem Middachtensingel

Het startschot is gegeven voor een fantastisch project: Rijn IJssel Arnhem Middachtensingel!
Bij ITN nemen we de verantwoordelijkheid voor de verduurzaming en optimalisatie van de installatie in dit schoolgebouw.

Veiligheid voorop bij ITN

ITN heeft de 2e trede van de Safety Culture Ladder behaald. Veilig werken en gezond weer thuiskomen staat bij ons voorop.

Verlenging hoofdsponsorschap ZVV Ede

Ook na dit seizoen blijft ITN Techniek als hoofdpartner verbonden aan ZVV Ede. De nieuwe verbintenis loopt tot in 2027. 

Hoogste punt Gemeentehuis Rheden

Een bijzondere mijlpaal is bereikt in het nieuwbouwproject van het Rhedense gemeentehuis!

Oplevering voertuigenstalling ICB ProRail

Met verheugdheid delen wij het succes van het recent opgeleverde project: de nieuwbouw van de voertuigenstalling voor incidentenbestrijding in Amersfoort, in opdracht van ProRail.

50 jaar ITN

Hoera, we bestaan 50 jaar en dat vierden we! Wat ooit 50 jaar geleden begon als kleine installateur zijn we uitgegroeid tot een succesvolle totaalinstallateur met 150 medewerkers in dienst.

Jubileumfeest

Met trots delen wij het succes van ons jubileumfeest in verband met ons 50-jarig bestaan. Inspirerende presentaties, gewaardeerde gasten en culinaire hoogtepunten maakten het tot een onvergetelijke gebeurtenis.

Luchtkwaliteit koalaverblijf

In Rhenen bundelen we krachten met onze bouwpartners om het gloednieuwe koalaverblijf te realiseren.

Jubileumreis Vliebiza

Een onvergetelijk avontuur wachtte ons op Vliebiza!

Op vrijdag en zaterdag 27 en 28 september hebben we het ultieme jubileumweekend beleefd ter ere van ons 50-jarig bestaan. Eén en al gezelligheid en plezier.

Pizza op de bouw

In het kader van ‘sfeermeesterschap’ hebben we onlangs een heerlijke verrassing geregeld voor de toegewijde medewerkers op de bouw: pizza! Deze traktatie was onze manier om hen te bedanken voor hun onvermoeibare inzet.

Stagemarkt Technova College

Ons team nam deel aan de stagemarkt van het Technova College in Ede. Meer dan 125 leerlingen van het VMBO en studenten van het Technova College bezochten diverse bedrijven om passende leerplekken in de techniek te ontdekken.

Casino avond met de PV

Meerdere malen per jaar zorgen wij voor onvergetelijke personeelsactiviteiten.