Nieuwsoverzicht

Over techniek raken we nooit uitgepraat. Regelmatig delen we het mooiste nieuws over technische ontwikkelingen en projecten waaraan onze ontwerpers, engineers en monteurs werken. In elektrotechniek, werktuigbouw, technisch beheer en beveiliging gaat de ontwikkelingen snel en wij volgen ze voor jou op de voet. Blijf op de hoogte en bekijk hier wat er speelt in de wereld van ITN.

Renovatie De Woningstichting

We hebben de opdracht ontvangen om een traditioneel bedrijfsgebouw aan de Buurtseweg 3 in Wageningen te transformeren tot een modern, energiezuinig kantoor.

Geslaagde jaarlijkse ITN BBQ

Ook dit jaar organiseerden we weer onze jaarlijkse ITN BBQ om onze waardering voor het harde werk en de inzet van onze medewerkers te tonen. Het was wederom een groot succes.

Verbouwing WUR Lelystad fase 2

We hebben de opdracht ontvangen voor de tweede fase van de verbouwing aan de Edelhertweg 1 in Lelystad waarbij we verantwoordelijk zijn voor de technische installaties.

Fietsenstalling Station Den Bosch

Met succes hebben we onze werkzaamheden aan de nieuwe fietsenstalling aan de westzijde van Station Den Bosch afgerond waarbij we diverse installaties hebben verzorgd.

Realisatie WKO-Installatie ABB Ede

Voor onze opdrachtgever ABB zijn we bezig met de realisatie van een geavanceerde WKO-installatie die een belangrijke rol zal spelen in de verduurzaming van het energieverbruik.

Renovatie poliklinieken Rijnstate Arnhem

Bij het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem Noord transformeren we de poliklinieken op de begane grond om te voldoen aan de moderne eisen van patiënten en personeel.

Renovatie Hogeschool Arnhem en Nijmegen

Deze zomer starten we met de modernisering van de elektrotechnische installatie in de F-vleugel van de hoofdlocatie van de HAN in Arnhem.

Verduurzaming de Leeuwenborch (WUR)

In dit project ligt onze focus op het verduurzamen van de installaties. Momenteel zijn we druk bezig met het aansluiten van een geavanceerde warmtepomp.

Update nieuwbouw ITN pand

We werken hard aan de bouw van ons nieuwe pand. Elk detail en elke wens van onze directie en opdrachtgever worden nauwkeurig verwerkt in de engineering.

Oplevering overheidsgebouw

Met succes hebben we een prestigieus project opgeleverd voor een overheidsinstantie in Huis ter Heide, een prestatie waarop we bijzonder trots zijn.

Frietkar op de bouw in Rheden

Ondanks de uitdagingen die het weer ons soms brengt, blijven we doorwerken aan de nieuwe huisvesting voor het gemeentehuis in Rheden.

Hoogste punt GGZ Centraal Veldwijk

Onlangs vierden we het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw, een mijlpaal die zowel de voortgang als de toewijding en inzet van alle betrokkenen symboliseert.

Bouwinspiratiedag & Dag van de Bouw

Ook dit jaar hebben we weer deelgenomen aan de Bouwinspiratiedag waarbij we ruim 600 leerlingen van groep 7 en 8 een dag vol inspiratie hebben geboden.

Nieuwbouw Metropolis Lyceum Amsterdam

In samenwerking met onze partner Hegeman uit Nijverdal gaan wij de nieuwbouw van het Metropolis Lyceum in Amsterdam Noord realiseren.

In actie tijdens Zeven voor Leven

Met 14 fietsers en 26 wandelaars hebben we ook dit jaar weer deelgenomen aan Zeven voor Leven, waarbij we ons ingezet hebben tegen kanker.

Verduurzaming Aventus Deventer

In Aventus Deventer zijn we gestart met een verduurzamingsproject waarbij we de verlichting vervangen in het schoolgebouw, de parkeergarage en de fietsenstalling.

Christelijk College Groevenbeek Ermelo

In samenwerking met Markubouw gaan we de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in een deel van het VMBO-gebouw vernieuwen en renoveren.

De allereerste ITN Pubquiz

Op vrijdag 17 mei 2024 vond onze allereerste ITN pubquiz plaats, waarbij 12 teams de strijd aangingen voor het felbegeerde winnaarspakket.

Sleuteloverdracht Dulon College

Op vrijdag 26 april 2024 vond de officiële sleuteloverdracht plaats van het vernieuwde Dulon College in Ede, waarbij we succesvol hebben bijgedragen aan de installaties.

Koalaverblijf Ouwehands Dierenpark

We hebben succesvol het nieuwe koalaverblijf opgeleverd, waarbij we verantwoordelijk waren voor de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.

ITN Feest bij de Reehorst

Op zaterdag 13 april 2024 vierden we groots feest in de Reehorst in Ede met onze collega’s en hun partners, ter ere van de start van de bouw van ons nieuwe kantoorpand.

Succesvolle Hoogwerkerscursus

Onlangs hebben onze monteurs een hoogwerkerscursus gevolgd, in samenwerking met een externe specialist, om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Het Nieuwe Maanderzand in Ede

We hebben de opdracht binnengehaald voor het Het Nieuwe Maanderzand in Ede, met als doel een innovatief en duurzaam complex te realiseren.

Update Gemeentehuis Rheden

Onze monteurs hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan de installaties. Benieuwd naar de voortgang van dit project? Krijg een exclusief binnenkijkje!

Bewust Veilig-dag 2024

Op 27 maart 2024 was het Bewust Veilig-dag, waarop wij extra aandacht hebben besteed aan veilig werken door het organiseren van live toolboxen op de bouw.

PV-uitje The Maxx Veenendaal

Wat was het een geweldig PV-uitje afgelopen zaterdag bij The Maxx Veenendaal!
Karten, glowgolf, escape rooms, poolen/darten

Huis voor de stad Amersfoort

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een prachtig project hebben binnengehaald: Huis voor de Stad Amersfoort!
ITN is verantwoordelijk voor de ontwerpuitwerking, leveren, monteren, in bedrijfstellen en bedrijfsvaardig opleveren van de elektrotechnische en werktuigkundige installaties.

Verduurzaming Rijn IJssel Arnhem Middachtensingel

Het startschot is gegeven voor een fantastisch project: Rijn IJssel Arnhem Middachtensingel!
Bij ITN nemen we de verantwoordelijkheid voor de verduurzaming en optimalisatie van de installatie in dit schoolgebouw.

Veiligheid voorop bij ITN

ITN heeft de 2e trede van de Safety Culture Ladder behaald. Veilig werken en gezond weer thuiskomen staat bij ons voorop.

Verlenging hoofdsponsorschap ZVV Ede

Ook na dit seizoen blijft ITN Techniek als hoofdpartner verbonden aan ZVV Ede. De nieuwe verbintenis loopt tot in 2027. 

Hoogste punt Gemeentehuis Rheden

Een bijzondere mijlpaal is bereikt in het nieuwbouwproject van het Rhedense gemeentehuis!

Oplevering voertuigenstalling ICB ProRail

Met verheugdheid delen wij het succes van het recent opgeleverde project: de nieuwbouw van de voertuigenstalling voor incidentenbestrijding in Amersfoort, in opdracht van ProRail.

50 jaar ITN

Hoera, we bestaan 50 jaar en dat vierden we! Wat ooit 50 jaar geleden begon als kleine installateur zijn we uitgegroeid tot een succesvolle totaalinstallateur met 150 medewerkers in dienst.

Jubileumfeest

Met trots delen wij het succes van ons jubileumfeest in verband met ons 50-jarig bestaan. Inspirerende presentaties, gewaardeerde gasten en culinaire hoogtepunten maakten het tot een onvergetelijke gebeurtenis.

Luchtkwaliteit koalaverblijf

In Rhenen bundelen we krachten met onze bouwpartners om het gloednieuwe koalaverblijf te realiseren.

Jubileumreis Vliebiza

Een onvergetelijk avontuur wachtte ons op Vliebiza!

Op vrijdag en zaterdag 27 en 28 september hebben we het ultieme jubileumweekend beleefd ter ere van ons 50-jarig bestaan. Eén en al gezelligheid en plezier.

Pizza op de bouw

In het kader van ‘sfeermeesterschap’ hebben we onlangs een heerlijke verrassing geregeld voor de toegewijde medewerkers op de bouw: pizza! Deze traktatie was onze manier om hen te bedanken voor hun onvermoeibare inzet.

Stagemarkt Technova College

Ons team nam deel aan de stagemarkt van het Technova College in Ede. Meer dan 125 leerlingen van het VMBO en studenten van het Technova College bezochten diverse bedrijven om passende leerplekken in de techniek te ontdekken.

Casino avond met de PV

Meerdere malen per jaar zorgen wij voor onvergetelijke personeelsactiviteiten.