Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Werktuigbouwkunde

Onze werktuigbouwkundige projecten zijn indrukwekkend. We gaan verder dan een bestek uitvoeren. Neem als voorbeeld het Nijntjemuseum in Utrecht. Midden in de stad met veel logistieke uitdagingen. ITN-engineers en monteurs gaan niets uit de weg.

Met betrokken projectleiders wordt elke wertuigbouwkundige klus van ITN teamwork. Eén team, één taak. Dat is altijd het devies. Van ontwerpfase tot aan realisatie en ingebruikneming.

Werktuigbouwkundige engineers ontwerpen en ontwikkelen installaties, die door onze monteurs worden gebouwd en die het leven en werken voor onze klanten comfortabeler, veiliger en duurzamer maken. Denk aan duurzame energieopwekking, energiezuinige ventilatie, gebouwbeheer systemen en sanitaire installaties.

Warmte-koude installatie

De werktuigbouwkundigen van ITN zijn volledig thuis in ontwerp en bouw van warmte- koude installaties zoals cv-ketels, warmtepompen, WKO-bronnen en ijsbuffers. We werken aan nieuwe manieren voor warmte koude opwekking die duurzamer en energiezuiniger zijn. Onze werktuigbouwkundigen ontwerpen en bouwen daarnaast ook regeltechnieksystemen en luchtbehandelingsinstallaties en dergelijke.

Bent u enthousiast geworden?

Met werktuigbouwkundige techniek en geavanceerde technische oplossingen zorgen de engineers van ITN voor veiligere en efficiëntere systemen en installaties. Samen gaan we voor schone en gezonde lucht in woningen, scholen, kantoorgebouwen en zorginstellingen. Voor duurzaamheid, comfort en veiligheid.