Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Technisch beheer

Technisch Beheer is van groot belang voor de instandhouding, veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie van technische installaties. Regelmatig onderhoud houdt technische installaties in goede conditie, voorkomt storingen en verlengt de levensduur. ITN voert technisch beheer vanaf inbedrijfstelling en neemt bestaande installaties in onderhoud.

Regeltechniek is als vanouds de spin in het web. Al voor de inbedrijfstelling kijkt ITN mee. Klanten krijgen advies en instructies voor de uitvoering. De commissioning engineer van ITN zorgt voor het in bedrijf nemen, het inregelen en geeft projectgerichte nazorg aan besturingen. Alle documenten en schema’s voor onderhoud werken we bij.

Steeds vaker kiezen klanten voor een MJOP, een meerjarenonderhoudsplan voor technische installaties. Een MJOP helpt om het onderhoud te plannen en te budgetteren. Bijvoorbeeld met een meerjaren onderhoudsbudget (MJOB).

Voordelen van technisch beheer door ITN:

  • Veiligheid: technische installaties worden veiliger door regelmatig onderhoud en storingspreventie.
  • Duurzaamheid: technische installaties werken efficiënter en verbruiken minder energie door regelmatig onderhoud.
  • Efficiëntie: technische installaties zijn minder vaak buiten bedrijf door een goede storingsdienst en onderhoudscontracten

Bent u enthousiast geworden?

De werkgebieden van technisch beheer zijn divers: klimaatinstallaties, verwarming, koeling, luchtbehandeling. Elektrotechniek, beveiliging. Alles komt voorbij. Ook via monitoring op afstand met gebouwbeheersystemen. Onze contractmanagers, of contactmanagers zoals wij ze liever noemen, staan bij ieder onderhoudsplan en bij elke storing als vast gezicht in verbinding met opdrachtgevers en ITN-monteurs.