Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Beveiliging

Beveiliging van gebouw, kantoor en ziekenhuis is noodzakelijker dan ooit. Ruim 40% van de ondernemingen krijgt helaas te maken met inbraak. Goede bouwkundige en elektronische inbraakbeveiliging verkleint het risico. ITN is expert in alarmsystemen en geïntegreerde beveiligingsinstallaties.

Inbraakbeveiliging, camerabeveiliging, toegangscontrole, brandbeveiliging en ontruimingsinstallaties. ITN integreert al deze systemen steeds vaker met intelligente gebouwbeheersystemen die bijvoorbeeld verwarming, verlichting en zonwering automatisch bedienen.

Klimaatinstallaties die je op afstand kan inschakelen en ‘uit zichzelf’ anticiperen op veranderende omstandigheden verbinden we natuurlijk met communicatie- en datasystemen zodat beveiliging en beheer naadloos gekoppeld zijn.

Bij organisaties met meerdere vestigingen realiseert ITN koppelingen voor beveiliging binnen één oplossing. Securitymanagement hand in hand met gebouwbeheersystemen, dat vinden wij wel zo logisch!

Een veilige omgeving creëert ITN met camera-installaties, brandmeldinstallaties, inbraakpreventiesystemen en toegangscontrolesystemen. Periodieke controles en onderhoud inclusief verslaglegging horen erbij. Vaak is dit zelfs wettelijk verplicht. Voor advies en inrichting van bediening, controle en onderhoud van brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties (BMI-OAI) is ITN de aangewezen partner.

Bent u enthousiast geworden?

ITN heeft een BORG-certificering. Wij zijn een erkend beveiligingsbedrijf dat risicoanalyses opstelt, adviseert over veiligheidsmaatregelen en deze ook realiseert. Alles wat wij realiseren aan beveiligingsinstallaties en inbraakbeveiliging beschermt op maat en voldoet aan wet- en regelgeving zoals het Bouwbesluit.