Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Expertises

Elektra

Met elektrotechniek realiseren we duurzame, veilige en comfortabele werk- en leefomgevingen. Dit cruciale en gevarieerde werkgebied is enorm uitdagend. We zijn er dagelijks te vinden.

Werktuigbouwkunde

Met betrokken projectleiders leveren we op elk werktuigbouwkundig project indrukwekkend resultaat. We gaan verder dan een bestek uitvoeren en zijn dol op technische uitdagingen.

Technisch beheer

Regelmatig onderhoud houdt technische installaties in goede conditie, voorkomt storingen en verlengt de levensduur. ITN voert technisch beheer vanaf inbedrijfstelling en neemt bestaande installaties in onderhoud.

Inspecties

Regelmatige inspecties door ITN zijn belangrijk voor de veiligheid en duurzaamheid van elektrische en werktuigbouwkundige installaties. Samen zorgen we ervoor dat de installaties efficiënter werken en minder energie verbruiken.

Beveiliging

Ruim 40% van de ondernemingen krijgt helaas te maken met inbraak. Goede bouwkundige en elektronische inbraakbeveiliging verkleint het risico. ITN is expert in alarmsystemen en geïntegreerde beveiligingsinstallaties. 

Certificaten

Bij ITN werken we veilig. We zijn zuinig op elkaar en we helpen klanten met controle en audits vanuit onze bedrijfscertificering in de vorm van een VCA**, ISO 9001, BRL 6000, BMI en BORG. Met trots voeren we de volgende certificaten en erkenningen.

SBB erkend leerbedrijf

CCV Conformiteitsmerk Onderhoud BMI

CCV Conformiteitsmerk Installatie

Installeren Brandmeld en Ontruimingsalarminstallaties

Techniek Nederland

CO-vrij

Kiwa ISO 9001

Kiwa BRL 6000

Kiwa BRL 6000-21

InstallQ

BORG Elektronisch beveiligingsbedrijf

BORG Bouwkundig beveiligingsbedrijf

Onderhoud Brandmeldinstallaties

BRL-6000-25

Kiwa VCA

CCV Conformiteitsmerk Levering BMI