Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Over ons

Iedereen verdient een comfortabele, fijne en veilige werk- en leefomgeving en wij van ITN Techniek maken dat mogelijk. Met beveiliging, werktuigbouwkundige en elektrotechnische projecten en met service en onderhoud. Gemeenschappelijke gedrevenheid maakt ons je betrouwbare en servicegerichte partner voor ontwerp, realisatie en onderhoud van technische projecten.

Werktuigbouwkundige en elektrotechnische projecten

Techniek vinden wij machtig mooi. Want techniek maakt letterlijk en figuurlijk ruimte voor de mens en zijn relaties. Daarom werken wij met vernieuwde technieken aan echte verbindingen. In mooie werktuigbouwkundige en elektrotechnische projecten.

Beveiliging, inspecties en technisch beheer

Omdat we experts zijn met veel ervaring werken we graag met je samen in complexe projecten. We houden van ingewikkelde uitdagingen zoals met beveiliging, inspecties en technisch beheer. En we durven wel te zeggen: te moeilijk dat bestaat niet voor ITN.

Werktuigbouw, elektro en technisch beheer

We zijn trots op ons onderhouds- en servicewerk en op onze werktuigbouwkundige en elektrotechnische projecten. Omdat mensen daardoor ervaren hoe fijn het is om techniek te gebruiken of te beleven. Verantwoordelijk en betrokken realiseren wij innovatieve projecten met de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaarden. Op diezelfde wijze staan we 24/7 voor je klaar voor beveiliging, inspecties en technisch beheer. 

Onze getrainde professionals zijn experts in het tonen van structuur en innovatie. Wij zetten alles wat we weten en kunnen in voor jouw comfort.

ITN ontwerpt, realiseert en ontzorgt je overal. In de utiliteitsbouw, sport en cultuur, onderwijs, zorg, luxe woningbouw en bij de overheid.

Of je ons nu inzet voor projecten of voor onderhoud- en servicewerk zoals 24/7 storingsdiensten: Overal is onze impact hetzelfde. Waar ITN Techniek aan het werk gaat, daar gebeurt het: daar wordt het fijner en veiliger! Daar knapt het op.  Wij geven techniek een menselijk gezicht 

Je herkent ons. Aan onze bussen, aan onze mensen en aan onze werkwijze. We brengen je structuur, service, comfort en veiligheid. We zijn trots op wat we maken en op hoe we werken. Altijd geldt bij ITN: teamwork makes the dream work. Alles wat wij doen is even belangrijk: ontwerpen, realiseren en onderhoud.

Verantwoordelijk en betrokken realiseert ITN innovatieve projecten met de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaarden. Alleen het allerbeste is goed genoeg!

Beloften

Als klant én als samenwerkingspartner van ITN ervaar je kwaliteit, veiligheid, service en structuur. We denken mee en we denken vooruit. We zijn jouw team en ontzorgen je maximaal!

Medewerkers van ITN krijgen veel mogelijkheden voor zelfontwikkeling, opleiding en uitvoering van de werkzaamheden. Om verantwoordelijkheid te dragen en om betrouwbaar en servicegericht mee te werken aan complexe technische projecten.

Duurzaamheid

Grondstoffen en energiebronnen gebruiken we verantwoord. Bij de inkoop van materiaal houden we rekening met milieu en fair trade. We richten ons op de lange termijn en onze bedrijfsprocessen zijn uiteraard gericht op beperking van de CO2-uitstoot. We maken graag lokaal en regionaal het verschil. Al heel lang. Zo geven we aan techniek een menselijk gezicht.

Dit is onze impact

We leveren graag een bijdrage aan onze omgeving en dragen zorg voor de mensen die aan ons verbonden zijn. Onze klanten, onze medewerkers, onze samenwerkingspartners. We laten de wereld netjes achter. Wij weten hoe belangrijk dat is voor komende generaties.

Energie, veiligheid, transitie

Duurzaam en innovatief werken vinden wij vanzelfsprekend. We dragen graag bij aan de transitie naar nieuwe energiebronnen met innovatieve antwoorden op het gebied van energie, veiligheid en comfort.

Expertises

Inspecties

Regelmatige inspecties zijn belangrijk voor de veiligheid en duurzaamheid van installaties.

Elektrotechniek

Met elektrotechniek realiseren we duurzame, veilige en comfortabele werk- en leefomgevingen.

Werktuigbouwkunde

Met betrokken projectleiders leveren we op elk project indrukwekkend resultaat.

Beveiliging

ITN is expert in alarmsystemen en geïntegreerde beveiligingsinstallaties.

Technisch beheer

Voor de instandhouding, veiligheid, en efficiëntie van technische installaties.

Werken bij ITN

Wij zijn ITN en wij hebben geregeld vacatures voor mensen die willen werken in werktuigbouwkunde of elektrotechniek.

Ferry, projectleider beveiliging bij ITN

“Ik geloof sterk dat je het niet alleen redt en dat succes wordt behaald door samenwerking. Ik voel me gewaardeerd en maak deel uit van een hecht team waarin iedereen bijdraagt aan het succes van ITN. Teamwork is voor mij onze belangrijkste kernwaarde.”

Leendert, calculator elektrotechniek

“Ik werk graag met iedereen samen, want daar maak je iedereen groot mee. Teamwork is voor mij onze belangrijkste kernwaarde.”

Reinhardt, eerste monteur elektrotechniek

“De familiesfeer en het wij-gevoel maken ITN voor mij uniek. Bij indiensttreding werd ik door iedereen warm ontvangen. Betrokkenheid is voor mij de belangrijkste kernwaarde van ITN.”

Marco, hoofdmonteur werktuigbouw bij ITN

“Ik maak theoretisch niets. Het team maakt de bouw. Ik begeleid en geef handvaten. Als het werk nog niet af is dan blijf ik. Teamwork is voor mij onze belangrijkste kernwaarde.”

Dominick, BIM-modelleur werktuigbouw

“Ik vind het belangrijk om samen dingen te doen. Daar kan altijd van geleerd worden en uiteindelijk bevorderd het de snelheid en de kwaliteit van het geleverde werk. Teamwork is voor mij de belangrijkste kernwaarde van ITN.”

Certificaten

Bij ITN werken we veilig. We zijn zuinig op elkaar en we helpen klanten met controle en audits vanuit onze bedrijfscertificering in de vorm van een VCA**, ISO 9001, BRL 6000, BMI en BORG. Met trots voeren we de volgende certificaten en erkenningen.

Installeren Brandmeld en Ontruimingsalarminstallaties

Kiwa VCA

BORG Bouwkundig beveiligingsbedrijf

CO-vrij

Techniek Nederland

CCV Conformiteitsmerk Installatie

Kiwa BRL 6000-21

BRL-6000-25

CCV Conformiteitsmerk Levering BMI

BORG Elektronisch beveiligingsbedrijf

Kiwa ISO 9001

InstallQ

Kiwa BRL 6000

SBB erkend leerbedrijf

CCV Conformiteitsmerk Onderhoud BMI

Onderhoud Brandmeldinstallaties