Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Elektrotechniek

Met elektrotechniek realiseert ITN duurzame, veilige en comfortabele werk- en leefomgevingen. Ga maar na. Lichtkrachtinstallaties brengen licht in gebouwen, kantoren en straten. Noodverlichting en noodstroomvoorzieningen (UPES/NSA) houden kritieke systemen voor ziekenhuizen en datacenters in functie.

Elektrotechniek heeft een enorme impact op ons dagelijks leven en is absoluut niet meer weg te denken uit gebouwen en bouwprojecten. Dit cruciale en gevarieerde werkgebied is enorm uitdagend. De engineers, monteurs en servicemonteurs van ITN zijn dagelijks in touw met zo optimaal mogelijk plaatsen en onderhouden van (hoofd)verdeelkasten, verlichting, kabelgoten, pv-panelen en accu-opslag.

Goede samenwerking en regie nemen typeert ook hier de werkwijze. Zoals we met aarde- en bliksemvoorzieningen technische projecten en objecten beschermen tegen schade door bliksem. Zo werken we altijd.

De elektrotechnische vakmensen van ITN stellen zich nooit afwachtend op. We denken vooruit, stellen vragen en werken naar oplossingen toe door zelf achter het stuur te zitten. We leveren kwaliteit, maken goede elektrotechnische installaties. Binnen een tijdpad en samen met de partners, de bouwkundige aannemers.

Bent u enthousiast geworden?

ITN houdt van ingewikkelde elektrotechnische projecten. We pellen ze af tot de kern. Mooi voorbeeld is de nieuwe meldkamer in Huis ter Heide. We vormen het bouwteam, maken het bestek en geven eigen inbreng. Binnen randvoorwaarden creatief. Bijvoorbeeld bij de opzet van installaties en de structuur.