Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Luxe woningbouw

Luxe woningen, villa’s, penthouses en appartementen in het topsegment van de woningmarkt. Dat is maatwerk en een kolfje naar de hand van ITN. Met maatwerk en slimme installaties met ongekende technische mogelijkheden verrassen we onze klanten.

Domotica, camerasystemen en inbraakbeveiliging gaan hand in hand in de luxe woningbouw. De ongekende mogelijkheden van techniek passen we graag toe. Zowel voor comfort als voor meer veiligheid en energiebesparing. De ITN-installaties van villa’s, penthouses en appartementen zijn uniek.

Je inpandige zwembad blijft bijvoorbeeld qua verwarming en verlichting op niveau. Terwijl ook de deuren van het bad op slot blijven als er kleine kinderen in huis zijn. Nazorg en service horen er altijd bij. Zodat je als klant het systeem ook werkelijk optimaal gaat gebruiken.

Trends in luxe woningbouw

Muziek, televisie, verwarming, zonwering, beveiliging en toegang van luxe woningen kan ITN volledig computergestuurd maken. Ook buiten de voordeur. Bijvoorbeeld in appartementencomplexen waar je – vanuit privacy-overwegingen – altijd alleen in de lift en in je parkeergarage wilt zijn.

Projecten in de luxe woningbouw

Luxe woningbouwprojecten

ITN is gespecialiseerd in het voorzien van hoogwaardige oplossingen voor luxe woningbouwprojecten. Wij bieden een uitgebreid totaalpakket dat garant staat voor optimaal wooncomfort en geavanceerde domotica-oplossingen. Onze dienstverlening omvat niet alleen de installatie van state-of-the-art systemen, maar ook een doordachte integratie van slimme technologieën om de levensstijl van onze klanten te verbeteren. Met oog voor detail en innovatie streven we ernaar om woningen te transformeren tot intelligentere en comfortabelere leefomgevingen.

Meer informatie

Bent u enthousiast geworden?

Meedenken en maatwerk bieden aan zowel opdrachtgever als bewoner van de luxe woning. We doen het van harte. Het topsegment vraagt om een stap verder dan ‘goed is goed’ en die stap zetten we als ITN graag. Altijd met focus op maximale veiligheid en privacy