Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Werken bij ITN

We zijn een topteam en we geven techniek een menselijk gezicht en zijn dienstverlenend. Wij samen. Alles wat we voor onze klanten doen is even belangrijk: ontwerp, realisatie en onderhoud. Wij zijn ITN en wij hebben geregeld vacatures voor mensen die willen werken met werktuigbouwkunde, elektrotechniek of beveiliging.

Wat maakt werken bij ons zo fijn?

Bij ITN werk je samen aan complexe elektrotechnische of werktuigbouwkundige projecten. Bijvoorbeeld als elektromonteur, loodgieter, servicemonteur, engineer, werkvoorbereider, modelleur of projectleider.

Iedereen verdient een comfortabele, fijne en veilige leefomgeving en wij van ITN kunnen dat maken! Gemeenschappelijke gedrevenheid maakt ons de betrouwbare en servicegerichte partner voor werktuigbouwkundige en elektrotechnische projecten en voor beveiliging, service en onderhoud.

Onze werkwijze

Dit hebben we gemeenschappelijk: verantwoordelijkheid, trots, respect, betrokkenheid, oog voor kwaliteit, hart voor teamwork. Alleen het beste is goed genoeg. We werken hier samen.

Ferry – projectleider beveiliging

“’Ik geloof sterk dat je het niet alleen redt en dat succes wordt behaald door samenwerking. Ik voel me gewaardeerd en maak deel uit van een hecht team waarin iedereen bijdraagt aan het succes van ITN. Teamwork is voor mij onze belangrijkste kernwaarde.”

Reinhardt, eerste monteur elektrotechniek

“De familiesfeer en het wij-gevoel maken ITN voor mij uniek. Bij indiensttreding werd ik door iedereen warm ontvangen. Betrokkenheid is voor mij de belangrijkste kernwaarde van ITN.”

Dominick, BIM-modelleur werktuigbouw

“Ik vind het belangrijk om samen dingen te doen. Daar kan altijd van geleerd worden en uiteindelijk bevorderd het de snelheid en de kwaliteit van het geleverde werk. Teamwork is voor mij de belangrijkste kernwaarde van ITN”.

Checklist Ben jij op je plek bij ITN?

Overweeg je om bij ons te komen werken? Er zijn minstens 10 manieren om te merken dat jouw DNA het ITN-DNA is. Dit vind jij allemaal NORMAAL. Net als wij.

 • Techniek is je passie, je lust en je leven.
 • Veiligheid voor alles.
 • Iedereen is hier verantwoordelijk voor iedereen. Dus zie je iets wat niet klopt? Dan meld je het meteen!
 • Samen zijn we één team, 24/7 zijn we doeners en doorpakkers.
 • Vóór de klant het verwacht, hebben wij het al gemaakt!
 • Werkplezier, lol en vertrouwen. Daarmee vieren we succes na succes.
 • Waar wij zijn, knapt alles op. We maken duurzaam het verschil en laten de wereld netjes achter. 
 • Kwaliteit met een glimlach. Succes met een team.
 • Ingewikkeld? Dat kennen we niet. Wij zijn de experts.
 • Ons hart klopt voor technische projecten bij jou in de buurt.
 • Werken bij ITN is een feestje en naast het werk vieren we geregeld een feestje met elkaar.

Innovatieve projecten

Onze experts van ITN werken graag met je samen in uitdagende werktuigbouwkundige en elektrotechnische projecten. Met techniek, beveiliging, inspecties en technisch beheer maken we ruimte om fijn en comfortabel te wonen en te werken.

Kijk mee en ontdek hoe wij innovatieve projecten met de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaarden realiseren.

 

Werken in installatietechniek

Bij ITN kun je werken als elektromonteur, loodgieter, lasser of servicemonteur. Ook voor engineers, modelleurs, werkvoorbereiders en projectleiders hebben we interessante projecten.

Meer weten? Neem contact op met:

Frank Pieters

Corporate recruiter 0651306674 frank.pieters@itn.nl

Meer informatie

Werk jij graag in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek of beveiliging. Zoek je een stageplaats of wil je weten hoe onze sollicitatieprocedure eruitziet? Neem contact op met onze recruiter.