Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Branches

Veilige en comfortabele leefomgevingen. Die realiseren we graag voor overheid, zorg, onderwijs, bedrijfsleven en particulier. Want iedereen verdient een fijne plek. Om te wonen, te werken of om te leren. We gaan voor topkwaliteit in alle branches. Gedreven en met oog voor technisch detail.

Onderwijs

Frisse lucht en normen voor een optimale leeromgeving, daar weten we alles van. Zowel in het basisonderwijs als in vmbo, mbo en hbo weten we CO2-ventilatie, lichtopbrengst en een gezond binnenklimaat te realiseren. Zowel in bouwteams als met service en onderhoud.

Overheid

Energietransitie, duurzaamheidsdoelstellingen, beveiliging en toegankelijkheid zijn belangrijke thema’s voor de overheid. Net als integratie van nieuwe technologieën. We zijn thuis in gasloos bouwen, warmtepompen installeren en panden revitaliseren en werken graag mee aan onderhoud, nieuwbouw en modificatie van gemeentehuizen en panden van politie en defensie.

Sport & cultuur

De ontwerpers, engineers en monteurs komen graag in sporthallen, gymzalen, musea en theaters, zwembaden en sportparken. Zoveel technische uitdagingen zijn daar te vinden in monitoring en management van verlichting, luchtkwaliteit, koeling en klimaatsystemen. We zien in alles een thuiswedstrijd.

Utiliteit

ITN ontwerpt, realiseert en beheert kantoren, bedrijfspanden, bedrijfsruimtes en bedrijfshallen. Geen zorgen om gebouw gebonden installaties, brandbeveiliging, klimaatbeheersing en luchtkwaliteit. We zijn thuis in utiliteitsbouw.

Zorg

Met focus op brandbeveiliging, klimaatbeheersing, domotica en bijvoorbeeld dwaaldetectiesystemen dragen we bij aan veilige en comfortabele zorg voor iedereen. In woonzorgcomplexen, gebouwen voor ouderenzorg, opvang en verpleeghuizen. Daar zijn we de experts voor.

Luxe woningbouw

Domotica, camerasystemen en inbraakbeveiliging gaan hand in hand in de luxe woningbouw. De ongekende mogelijkheden van techniek passen we graag toe met maatwerk in villa’s, penthouses en appartementen in het topsegment van de woningmarkt. Zowel voor comfort als voor meer veiligheid en energiebesparing.

Certificaten

Bij ITN werken we veilig. We zijn zuinig op elkaar en we helpen klanten met controle en audits vanuit onze bedrijfscertificering in de vorm van een VCA**, ISO 9001, BRL 6000, BMI en BORG. Met trots voeren we de volgende certificaten en erkenningen.

BORG Elektronisch beveiligingsbedrijf

Kiwa VCA

Kiwa BRL 6000

SBB erkend leerbedrijf

Kiwa BRL 6000-21

InstallQ

Onderhoud Brandmeldinstallaties

CCV Conformiteitsmerk Onderhoud BMI

CCV Conformiteitsmerk Installatie

Installeren Brandmeld en Ontruimingsalarminstallaties

Techniek Nederland

CCV Conformiteitsmerk Levering BMI

BRL-6000-25

Kiwa ISO 9001

CO-vrij

BORG Bouwkundig beveiligingsbedrijf