Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Overheid

Op kazerneterreinen van Defensie, in overheidsgebouwen zoals een gemeentehuis, provinciehuis of politiebureau. Overal kun je de experts van ITN treffen. We werken in bouwteams én voor service en onderhoud volledig volgens de specifieke eisenpakketten voor beveiliging en toegang van overheidsvastgoed.

Snel schakelen is onze kracht. Dat horen we vaak terug. Tegelijkertijd is ook vooruitdenken en verantwoordelijkheid nemen een sterk punt van ITN. Niet voor niets staan we vaak schouder aan schouder met onze klanten bij de overheid om energievoorzieningen duurzaam te maken.

De energietransitie is een gigantische opgave voor de installatiebranche. Gasloos bouwen, warmtepompen installeren, panden revitaliseren. We zetten alles op alles om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en de opwarming van de aarde een halt toe te roepen. In de utiliteitsbouw en bij overheidsprojecten.

Trends bij de overheid

De energietransitie, duurzaamheidsdoelstellingen, beveiliging en toegankelijkheid en het integreren van nieuwe technologieën zijn belangrijke thema’s voor de overheid. ITN werkt eraan mee bij onderhoud, nieuwbouw en modificatie van gemeentehuizen, panden van defensie en politie.

Projecten in de overheid

Gemeentehuis Putten

Het gemeentehuis van Putten verwelkomt inwoners en bezoekers weer na een geslaagde grootschalige renovatie, die in samenwerking met ITN in 2019 is uitgevoerd. Het gemeentehuis is ontworpen met het concept ‘open, eerlijk en transparant’ als uitgangspunt. De inrichting van het gebouw is doelmatig en functioneel, en er is aanzienlijke aandacht besteed aan duurzaamheid in het ontwerp en de uitvoering. Het resultaat is een pand met het hoogst mogelijke energielabel voor een bestaand gebouw.

Meer informatie

Verduurzaming Gemeentehuis Ede

ITN heeft in 2023 het verduurzamingsproject voor het gemeentehuis in Ede gerealiseerd. Alle oude installaties zijn vervangen, inclusief een geheel vernieuwde technische ruimte en de installatie van zonnepanelen op het dak. Het resultaat is een gemeentehuis dat niet alleen efficiënter functioneert, maar ook een positieve bijdrage levert aan duurzaamheid.

Als beheerder van het gemeentehuis zijn we hier al jaren kind aan huis. We zijn trots op de impact die we hebben gehad op het gemeentehuis in Ede en kijken uit naar verdere mogelijkheden om bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

 

Meer informatie

Gemeentehuis Rheden

ITN is trots om de opdracht te hebben ontvangen voor de realisatie van het nieuwe gemeentehuis in Rheden. Als verantwoordelijke voor zowel de elektrotechnische als werktuigbouwkundige installaties, zetten we ons in voor de succesvolle en efficiënte oplevering van dit project. Onze expertise zal bijdragen aan de functionaliteit, duurzaamheid en innovatie van de installaties in dit toekomstige gemeentelijke gebouw. We kijken ernaar uit om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de lokale gemeenschap door middel van deze hoogwaardige installaties.

Projectdetails

  • Looptijd 2023 – 2024
  • Verwachte oplevermoment december 2024
Meer informatie

Bent u enthousiast geworden?

Benieuwd hoe ITN met de expertise van engineers, modelleurs en monteurs de overheid ontzorgt? Met elektrotechnische installaties, klimaatbeheersing, duurzaam bouwen en de transitie naar gasloos? Bekijk onze projecten, spreek onze engineers en ervaar onze expertise.