Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Zorg

Woonzorgcomplexen, gebouwen voor ouderenzorg, opvang en verpleeghuizen. De experts van ITN werken er graag. Ook vanuit persoonlijke betrokkenheid. Met focus op brandbeveiliging, klimaatbeheersing, domotica en bijvoorbeeld dwaaldetectiesystemen dragen we bij aan veilige én comfortabele zorg voor iedereen.

Flexibel benutten van gebouwen en verduurzaming van vastgoed zijn actuele uitdagingen in de zorg. Veel verpleeghuizen en woonzorgcentra in Nederland zijn sterk verouderd. De engineers van ITN denken en werken mee aan het realiseren van nieuwe én vernieuwde zorglocaties. Zodat zelfstandig wonen veilig en prettig mogelijk is.

Met de integratie van domotica en verpleegoproepsystemen zijn onze engineers en monteurs vertrouwd. We weten: comfort, dwaaldetectie met camera’s en brandbeveiliging zijn in woonzorgcomplexen van het grootste belang vanwege de kwetsbaarheid van de bewoners. Gelukkig heeft ITN een groot en deskundig hart voor kwaliteit en veiligheid. Klanten in de zorg ervaren dat niet alleen door onze inbreng in bouwteams, juist ook bij service en onderhoud.

Trends in de zorg

Naast verduurzaming van zorgvastgoed is ook het correct ontwerpen, implementeren en onderhouden van dwaaldetectie, brandbeveiliging en dwaaldetectiesystemen cruciaal in de zorg. Regelmatige inspecties en testen voert ITN uit met veel tact en fijngevoeligheid. Daarbij werken onze servicemonteurs nauw samen met zorgprofessionals en beheerders van de faciliteiten.

Projecten in de zorg

Rooyse Wissel Venray

Na de symbolische legging van de eerste steen op 7 mei is het nieuwbouwproject de Rooyse Wissel voltooid en heeft geleid tot een indrukwekkend state-of-the-art gebouw. Dit innovatieve complex biedt ruimte aan drie FPK-afdelingen en is de thuisbasis van de eerste Forensische High Intensive Care (FHIC) op beveiligingsniveau 4 in Nederland. Gebaseerd op de principes van een helende omgeving draagt het gebouw bij aan het herstel van patiënten, wat te zien is in het doordachte kleur- en materiaalgebruik en de toepassing van ronde vormen.

Gedurende het project heeft ITN zich toegewijd aan alle installatietechnische werkzaamheden in de gebouwen.

Meer informatie

Leger Des Heils

ITN heeft met trots de opdracht uitgevoerd om diverse gebouwen van het Leger des Heils te verduurzamen, waaronder twee opvanglocaties waar we in 2023 zorgden voor zowel de elektrotechnische als werktuigbouwkundige installaties.

Daarnaast zijn we al geruime tijd nauw betrokken bij het beheer en onderhoud van diverse panden van het Leger Des Heils in de regio Ede en daarbuiten. Onze langdurige samenwerking is gebaseerd op onze inzet voor duurzame oplossingen, om de bewoners een betere levenskwaliteit te bieden.

Meer informatie

Woonzorgcomplex Het Voorthuis

ITN heeft met trots de opdracht uitgevoerd voor de realisatie van woon-zorgcomplex Het Voorthuis in Voorthuizen. Als verantwoordelijke voor de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in het gebouw, hebben we bijgedragen aan de succesvolle oplevering van het project in oktober 2023.

Gelegen aan de rand van Voorthuizen, biedt Bzzzonder Het Voorthuis een unieke combinatie van kinderopvang en zorg voor ouderen, waar jong en oud samenkomen. Het pand, omringd door een natuurlijk aangelegde tuin, creëert een omgeving waar kinderen vrij kunnen spelen en ouderen kunnen genieten van intergenerationele interacties.

Naast de oplevering blijft ITN nauw betrokken door het beheer en onderhoud van het woon-zorgcomplex te verzorgen, waardoor de installaties optimaal functioneren.

 

Meer informatie

Bent u enthousiast geworden?

Benieuwd hoe ITN bijdraagt aan veilige en comfortabele zorg, ouderenzorg, opvang en woonzorgcomplexen? Bekijk onze projecten, spreek onze engineers en ervaar onze expertise op het gebied van bijvoorbeeld energieprestaties, verduurzaming, domotica en de integratie van brandbeveiliging en dwaaldetectiesystemen.