Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

In actie tijdens Zeven voor Leven

Op zondag 2 juni 2024 heeft ITN Techniek deelgenomen aan het jaarlijkse evenement Zeven voor Leven in Berg en Dal, nabij Nijmegen. Met een enthousiast team van 14 fietsers en 26 wandelaars hebben we ons ingezet in de strijd tegen kanker, een doel dat ons allemaal na aan het hart ligt.

Onze fietsers verkenden de uitdagende routes van Berg en Dal, waarbij ze samen meer dan 2000 hoogtemeters overwonnen over meerdere rondes van 20 km. Dit jaar waren er ook prachtige wandelroutes van 7 en 14 km, waardoor iedereen, op zijn of haar eigen manier, een steentje kon bijdragen. Onze wandelende collega’s genoten van een prachtige route en gezellige sfeer.

Een bijzonder moment van de dag was de Zeven voor Leven Memory Ride. Tijdens deze rit fietsten we een deel van het parcours met in gedachten het belangrijke doel waarvoor we ons inzetten en de herinneringen aan dierbaren die we aan kanker hebben verloren, evenals degenen die dagelijks door deze ziekte worden geraakt.


Met trots kunnen we melden dat onze deelname ook een aanzienlijke financiële bijdrage heeft opgeleverd voor kankeronderzoek en preventie. Dankzij de inzet van ons team en de steun van vele donateurs hebben we samen een indrukwekkend voorlopig bedrag van €63.533 opgehaald. Dit bedrag gaat direct naar de ondersteuning van kankeronderzoek en preventie.

We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit succes: de organisatoren van Zeven voor Leven, onze collega’s die hebben deelgenomen en de supporters die ons hebben aangemoedigd en gedoneerd. Samen hebben we een verschil gemaakt!