Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Verlenging hoofdsponsorschap ZVV Ede

Ook na dit seizoen blijft ITN Techniek als hoofdpartner verbonden aan ZVV Ede. Vrijdag werd de handtekening gezet onder een nieuw drie-jarig contract waarmee het 7e, 8e en 9e seizoen aan het partnerschap zijn toegevoegd. De nieuwe verbintenis loopt tot in 2027. 

“De sportieve, maar ook zeker de maatschappelijke, ambities van ZVV Ede spreken ons aan. We zien ook dat die goede intenties tot hele mooie dingen kunnen leiden.” aldus Jeroen van Schaijk, directeur ITN.

“Vanzelfsprekend zijn wij erg blij met een trouwe partner als ITN Techniek. 6 jaar geleden leerden we elkaar kennen rondom de realisatie van de Van der Knaaphal, waar ITN alle elektrotechnische en werktuigbouwkundige zaken heeft gerealiseerd en nog steeds in beheer heeft. Mede dankzij hun steun en betrokkenheid hebben we sindsdien hele mooie stappen kunnen maken als vereniging,” besluit bestuurslid Leon Verbakel dankbaar. 

#SamenVoorEde

ITN Techniek zal als 1 van de 3 hoofdpartners van de club vanaf seizoen 2024/2025 wederom een mooie plek krijgen op het shirt van ZVV Ede. Als hoofdpartner zijn wij ook betrokken bij #SamenVoorEde, de maatschappelijke tak van de club. Zo is er een wekelijkse activiteit rondom zaalvoetbal met Edese nieuwkomers en ontvangt ZVV Ede regelmatig bijzonder gewaardeerde gasten bij thuiswedstrijden. Een mooi voorbeeld hiervan zijn Koffieluitjes Ede die een aantal keer per seizoen een ‘special guest ontvangst’ krijgen in de Van der Knaaphal.