Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Hoogste punt GGZ Centraal Veldwijk

Bij ITN Techniek zetten we ons dagelijks in om met onze expertise in werktuigbouwkunde en elektrotechniek bij te dragen aan waardevolle en innovatieve projecten. Een sprekend voorbeeld hiervan is ons huidige project bij GGZ Centraal, locatie Veldwijk, waar we werken aan de realisatie van een nieuwe kliniek voor ouderen. Dit project levert een belangrijke bijdrage aan de zorgsector, en we zijn trots op onze rol hierin.

Onlangs hebben we een mijlpaal bereikt: het vieren van het hoogste punt van de nieuwbouw. Deze mijlpaal symboliseert niet alleen de voortgang, maar ook de toewijding en het harde werk van alle betrokkenen. Het vieren van het hoogste punt is een belangrijk traditie in de bouw, en het markeert een moment van trots en samenwerking. Het geeft ons de gelegenheid om stil te staan bij wat we tot nu toe hebben bereikt en om vooruit te kijken naar de volgende stappen in het project.


In de technische uitvoering hebben we recent de luchtbehandelingskasten succesvol op de zoldervloer geplaatst. Momenteel zijn we op de verdiepingen druk bezig met de montage van alle tapwaterleidingen in de wanden en in het verlaagde plafond. Daarnaast zijn we bezig met het monteren van de luchtkanalen.

De komende periode staat in het teken van verdere vooruitgang; met het plaatsen van het dak in week 30 en het starten van de montage van vloerverwarming vanaf week 34. Ook in de techniekruimte beginnen we met het aanleggen van het leidingwerk.