Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Het Maanderzand Ede

We delen met veel enthousiasme dat we de opdracht hebben binnengehaald voor het fantastische nieuwbouw project het Maanderzand in Ede.
Het Nieuwe Maanderzand staat voor een innovatief, duurzaam complex met een specifieke woonvisie. Begin dit jaar hadden we de eer om de onthulling van de maquette van het Nieuwe Maanderzand te vieren op locatie, speciaal voor de bewoners.

In de eerste helft van 2024 gaan we van start met het realiseren van de eerste fase van de nieuwbouw. De planning is dat de eerste fase tegen het tweede kwartaal van 2025 klaar zal zijn, waarna de bewoners kunnen verhuizen naar hun nieuwe thuis. Vervolgens zullen we gebouw 2 en de vleugel met alle facilitaire ruimtes realiseren, met als doel om eind 2026 het gehele Nieuwe Maanderzand af te ronden met een oppervlakte van ca.6000 m2.

Het Nieuwe Maanderzand wordt niet alleen een plek om te wonen, maar ook een gemeenschap met gemeenschappelijke woonkamers, bijeenkomstruimten en alle nodige faciliteiten. Naast zit-slaapkamers zal het complex ook voorzien zijn van een brandmeldcentrale, ontruimingsinstallatie en DATA installatie om de veiligheid en functionaliteit te waarborgen. Bovendien wordt er vol ingezet op duurzaamheid, met zonnepanelen op de daken voor energieterugwinning en wordt er gekozen voor duurzame materialen.

We kijken ernaar uit om dit prachtige project te realiseren en een positieve impact te maken op toekomstige bewoners en de omgeving. Samen bouwen we aan een groenere, duurzamere toekomst!