Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Huis voor de stad Amersfoort

Geweldig nieuws! We zijn verheugd om aan te kondigen dat we een prachtig project hebben binnengehaald:
Huis voor de Stad Amersfoort! Als trotse partner van Dura Vermeer Bouw Hengelo zullen wij verantwoordelijk zijn voor de ontwerpuitwerking, leveren, monteren, in bedrijfstellen en bedrijfsvaardig opleveren van de elektrotechnische en werktuigkundige installaties.

Met een oppervlakte van 22.180 m² en indrukwekkende duurzaamheidsambities wordt het Huis voor de Stad een sociaal, circulair en slim gebouw. We zijn enthousiast om bij te dragen aan dit project dat een positieve impact zal hebben op de gemeente Amersfoort.

Copyright: Kraaijenvanger Architects


De eerste paal wordt naar verwachting in april 2024 geslagen op het Trapeziumterrein tegenover het Eemplein. Ons team van professionals zullen in Q3 2024 gaan beginnen met de installatiewerkzaamheden, met als doel het gebouw in de zomer van 2026 op te leveren. Aansluitend streven we naar een langdurig onderhoudscontract, waarbij we zorgen voor de optimale staat en prestaties van het gebouw.

We zijn enthousiast en vastbesloten om samen met alle betrokkenen een innovatief en duurzaam Huis voor de Stad Amersfoort te realiseren! Voor de laatste ontwikkelingen en updates, houd onze website in de gaten en blijf zo op de hoogte.