Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Update nieuwbouw ITN pand

Bij ITN Techniek zitten we niet stil en zetten we grote stappen in de bouw van ons nieuwe pand. Achter de schermen zijn we druk bezig met de engineering, waarbij elk detail en elke wens van onze directie en opdrachtgever zorgvuldig wordt verwerkt.

De bouw is officieel van start gegaan met het uitgraven van de fundering en het aanleggen van de bouwwegen. Ook de bouwspanning en het bouwwater zijn geregeld, en de schaftplekken en containers staan al klaar op het bouwterrein. Alles is in gereedheid gebracht om de bouw soepel te laten verlopen.

Het is onze doelstelling om voor de bouwvak de begane grondvloer van ons nieuwe kantoor te leggen. Dit is een belangrijke stap, want na de bouwvak gaan we verder met het plaatsen van staalconstructies en vloerplaten. Deze fase zal de contouren van ons nieuwe pand zichtbaar maken en geeft een duidelijk beeld van wat komen gaat.

We streven ernaar om het gebouw voor de kerst 2024 waterdicht te hebben, zodat we daarna direct kunnen starten met de afbouw binnenin het pand. Hiermee zorgen we ervoor dat de binnen afwerking volgens planning kan verlopen.

 

Met de nieuwbouw van ons pand zetten we een belangrijke stap richting de toekomst. We creƫren niet alleen een inspirerende werkomgeving voor onze medewerkers, maar ook een locatie waar we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Innovatie, duurzaamheid en kwaliteit staan centraal in dit project.

Blijf ons volgen voor meer updates over de voortgang van de bouw en de spannende ontwikkelingen die nog komen gaan. Samen bouwen we aan een mooie toekomst bij ITN Techniek!