Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Pizza op de bouw

In het kader van ‘sfeermeesterschap’ hebben we onlangs een heerlijke verrassing geregeld voor de toegewijde medewerkers op de bouw: pizza! Deze traktatie was onze manier om hen te bedanken voor hun onvermoeibare inzet. De voortgang van het nieuwbouwproject verloopt soepel, en we zijn verheugd te melden dat het merendeel van de installatie is afgerond.

We zijn van plan deze positieve energie vast te houden en blijven werken aan het succes van het Dulon College. Samenwerken, waarderen en af en toe genieten van een smakelijke traktatie – dat is waar het bij ons om draait.

Sfeermeesterschap

Binnen ITN hechten wij grote waarde aan sfeermeesterschap. We geloven dat een positieve en inspirerende sfeer de sleutel is tot succes. Door samen te werken en waardering te tonen, creëren we niet alleen een productieve werkomgeving, maar ook een gemeenschap waarin iedereen gedijt. Bij ITN en de VDK gaat het niet alleen om technologie; het draait om de mensen en de sfeer die we samen creëren. Laten we blijven bouwen aan een omgeving waarin iedereen kan excelleren en samen successen vieren!