Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Verduurzaming Aventus Deventer

Onlangs zijn we gestart met een verduurzamingsproject bij Aventus in Deventer, waarbij we de verlichting in het schoolgebouw, de parkeergarage en de fietsenstalling vervangen door energiezuinige LED-lampen om comfort en duurzaamheid te bevorderen.

Sinds begin dit jaar zijn we al gestart met een verduurzamingsproject voor Aventus in Apeldoorn, waarbij er ook een aanzienlijk deel van de verlichting vervangen wordt. Deze samenwerking heeft geleid tot positieve resultaten, en we zijn trots dat we nu ook in Deventer aan de slag mogen om een bijdrage te leveren aan een energiezuiniger en milieuvriendelijker Aventus. We verwachten dat beide locaties in september 2024 worden opgeleverd.

 

Momenteel zijn we bezig met het vervangen van de oude verlichting in het schoolgebouw in Deventer. De transformatie is al merkbaar: de gangen zijn nu helder verlicht, wat de leeromgeving levendiger en energiezuiniger maakt. In week 23, die volgende week van start gaat, beginnen we met de werkzaamheden aan de lokalen. Onze inzet voor duurzaamheid zorgt voor een energiezuiniger en milieuvriendelijker Aventus. Wij blijven ons inzetten om innovatieve en kwalitatieve oplossingen te bieden voor al onze klanten.