Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Nieuwbouw Metropolis Lyceum Amsterdam

ITN Techniek is trots haar meer dan 50 jaar ervaring als installateur in scholen te kunnen voortzetten met een nieuwe opdracht. In samenwerking met onze partner Hegeman uit Nijverdal gaan wij de nieuwbouw van het Metropolis Lyceum in Amsterdam Noord realiseren.

Het nieuwe Metropolis Lyceum wordt een moderne school voor innovatief Daltononderwijs op vwo-, havo- en mavoniveau. Met een oppervlakte van circa 9.000 m², verdeeld over vijf bouwlagen, en een inpandige fietsenstalling van circa 1.000 m² op kelderniveau, zal dit stoere en zelfverzekerde gebouw een nieuw educatief hart van Amsterdam Noord vormen.

Na een bouwteamperiode van ongeveer twee jaar is het DO (Definitieve Ontwerp) omgezet naar het UO (Uitvoeringsgereed Ontwerp). Wij zullen zorg dragen voor de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties, evenals de aanleg van een groendak, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van het gebouw.

Copyright: BDP

 

Met een bouwtijd van ongeveer twee jaar, staat het gebouw symbool voor innovatie, vooruitstrevendheid en circulariteit. We zijn enthousiast om samen met onze partners dit project van een nieuw educatief centrum te mogen voorzien en zo een bijdrage te leveren aan de toekomst van onderwijs in Nederland.

Houd onze website in de gaten voor updates over de voortgang van dit bijzondere project en blijf op de hoogte van hoe wij meewerken aan de ontwikkeling van een inspirerende leeromgeving voor de volgende generatie.