Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Renovatie poliklinieken Rijnstate Arnhem

Bij het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem Noord transformeren we de poliklinieken op de begane grond om te voldoen aan de moderne eisen van patiënten en personeel. Deze noodzakelijke renovatie vervangt het verouderde ontwerp uit 1990 met een moderne, efficiënte zorgomgeving. Wij zijn verantwoordelijk voor zowel de elektrotechnische als de werktuigbouwkundige installaties.

We richten ons op verschillende polikliniekgebieden zoals de vleugels A6V4, A2V3 en A0V3, die elk specifieke zorgaspecten dienen. A6V4 focust op algemene zorg, waar patiënten komen voor standaard consultaties en behandelingen. A2V3 biedt specialistische zorg, waar complexere medische behandelingen plaatsvinden die gespecialiseerde apparatuur en expertise vereisen. A0V3 is gewijd aan intensieve zorg voor patiënten die nauwlettend toezicht en geavanceerde medische ondersteuning nodig hebben.

Ons doel is het verbeteren van de toegankelijkheid, het comfort, en de efficiëntie van deze ruimtes, onder meer door het verminderen van het liftgebruik. Momenteel installeren we sprinklerleidingen en luchtkanalen in A6V4, waarna de afrondende werkzaamheden volgen.

Recent zijn we gestart met de werkzaamheden aan afdeling A6V1, die we vóór de bouwvak in week 30 verwachten af te ronden, inclusief zowel de elektrotechnische als de werktuigbouwkundige installaties. Parallel hieraan hebben we de start van de werkzaamheden voor afdeling B6V3 gepland voor week 35/36. Verder staat de aanvang van de werkzaamheden voor afdeling A2V1 gepland in week 40, met een geplande doorlooptijd van maximaal vier weken.

We verwachten dat alle werkzaamheden voor deze gezamenlijke projecten voor week 50 afgerond zullen zijn. Hiermee zorgen we ervoor dat de vernieuwde poliklinieken klaar zijn om moderne, efficiënte en comfortabele zorg te bieden aan zowel patiënten als personeel.

Blijf ons volgen en houd onze website in de gaten voor regelmatige updates over dit innovatieve project.