Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Verduurzaming Rijn IJssel Arnhem Middachtensingel

Het startschot is gegeven voor een fantastisch project: Rijn IJssel Arnhem Middachtensingel!
Bij ITN nemen we de verantwoordelijkheid voor de verduurzaming en optimalisatie van de installatie in dit schoolgebouw. Vanaf april dit jaar zullen de werkzaamheden officieel van start gaan, met als doel om dit ambitieuze project met succes af te ronden in juni 2025.

We gaan voor een complete transformatie. De verlichting ondergaat een modernisering met energiezuinige ledverlichting, en ook de complete brandmeldinstallatie krijgt een upgrade. Bovendien staan de vernieuwing van de luchtbehandelingskasten, een groot deel van de luchtkanalen en de regeltechnische installatie hoog op de agenda. Alles wordt aangepakt om een beter klimaat en een verbeterde luchtkwaliteit te realiseren.

Om het leerproces ongestoord te laten verlopen, verdelen we de bouwtijd in twee fases. Zo kunnen de praktijklokalen en de helft van de school normaal doorgaan met lesgeven.

We kijken ernaar uit om dit duurzame avontuur met jullie te delen! Houd ons in de gaten voor regelmatige updates en exclusieve kijkjes achter de schermen. Samen streven we naar een toekomst waarin duurzaamheid centraal staat!