Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Renovatie Hogeschool Arnhem en Nijmegen

Deze zomer start ITN Techniek met een uitgebreide renovatie van de elektrotechnische installaties in de F-vleugel van de hoofdlocatie van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) in Arnhem. Dit gedeelte van de hogeschool, waar kantoren, vergaderruimtes en leslokalen gevestigd zijn, wordt volledig gemoderniseerd. De voorbereidingen zijn in volle gang, waarbij we druk bezig zijn met de nodige werkvoorbereiding en tekenwerk.

De HAN, met locaties in zowel Arnhem als Nijmegen, staat bekend om haar innovatieve en duurzame aanpak in hoger onderwijs. Met meer dan 30.000 studenten en een breed scala aan opleidingen draagt de HAN actief bij aan de ontwikkeling van professionele en persoonlijke competenties van studenten.

Onze werkzaamheden omvatten de installatie van geavanceerde verlichting, krachtinstallaties, datanetwerken, en geavanceerde inbraak- en brandmeldinstallaties. Deze upgrades zullen de veiligheid en functionaliteit van de campus aanzienlijk verbeteren, wat bijdraagt aan een veilige en effectieve leeromgeving voor alle HAN-studenten en medewerkers.

De renovatie zal gefaseerd plaatsvinden om de impact op de dagelijkse activiteiten zo min mogelijk te houden, met een geplande oplevering rond de bouwvak van 2025.

Houd onze website in de gaten voor updates over de voortgang en ontdek hoe onze techniek zal bijdragen aan deze inspirerende leeromgeving.