Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Bouwinspiratiedag & Dag van de Bouw

Met groot enthousiasme namen we op vrijdag 7 juni deel aan de 9e editie van de Bouwinspiratiedag, gehouden op het voormalig kazerneterrein in Ede. In samenwerking met Knooppunt Techniek en andere bedrijven hebben we meer dan 600 leerlingen van groep 7 en 8 een dag vol inspiratie geboden.

Bekijk onze video voor de hoogtepunten van deze dag, waar leerlingen vol enthousiasme en nieuwsgierigheid nieuwe technische vaardigheden ontdekten en verder ontwikkelden.

Het was indrukwekkend om te zien hoe deze jonge talenten zich gedurende de dag ontwikkelden. Ze verkenden hun technische vaardigheden en kregen met groeiend zelfvertrouwen de diverse activiteiten onder de knie. Hun enthousiasme en nieuwsgierigheid vormden een ware inspiratiebron voor ons allemaal. We zijn trots dat we een bijdrage mogen leveren aan hun ontwikkeling en kijken uit naar volgend jaar, wanneer we opnieuw de kans krijgen om de dromen en ambities van deze jonge talenten te helpen vormgeven.

Het evenement werd gevolgd door de jaarlijkse Dag van de Bouw op zaterdag 8 juni, waarbij de bouwplaats van de nieuwbouw van het gemeentehuis van Rheden werd opengesteld voor het publiek. Dit gaf ons de gelegenheid om bezoekers inzicht te geven in onze projecten en de technologie├źn die wij gebruiken. Het was een uitgelezen kans voor ge├»nteresseerden om een kijkje achter de schermen te nemen bij de dynamische wereld van de bouw en techniek.

We zijn dankbaar voor de enthousiaste reacties en kijken uit naar meer mogelijkheden om onze passie voor techniek en innovatie te delen. Blijf ons volgen voor meer updates en evenementen!