Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Verduurzaming de Leeuwenborch (WUR)

Bij ITN Techniek zetten we ons volledig in voor duurzaamheid en innovatie. Een uitstekend voorbeeld hiervan is ons project bij de Leeuwenborch, een gebouw van Wageningen University & Research (WUR).

Gelegen in Wageningen, fungeert de Leeuwenborch als een belangrijk centrum voor sociale wetenschappen en economische studies. Het speelt een cruciale rol in onderwijs en onderzoek op het gebied van landbouw, voeding en milieu. WUR streeft naar duurzaamheid, en het verduurzamen van de infrastructuur van de Leeuwenborch is een belangrijke stap in deze richting.

In dit project ligt onze focus op het verduurzamen van de installaties. Momenteel zijn we druk bezig met het aansluiten van een geavanceerde warmtepomp, een essentieel onderdeel dat de energie-efficiëntie van het gebouw aanzienlijk zal verbeteren. Deze warmtepomp zorgt voor een duurzamer en milieuvriendelijker energiegebruik, wat perfect past binnen de groene doelen van WUR.

Voor de uiteindelijke oplevering eind augustus moeten we de leidingtracés in de schachten monteren, zodat de nieuwe warmtepomp aangesloten kan worden op de nieuwe installaties en in bedrijf gesteld kan worden. Dit is de laatste stap om ervoor te zorgen dat het gebouw optimaal functioneert volgens de nieuwste duurzaamheidsnormen.


Voor de uiteindelijke oplevering eind augustus moeten we de leidingtracés in de schachten monteren, zodat de nieuwe warmtepomp aangesloten kan worden op de nieuwe installaties en in bedrijf gesteld kan worden. 

Met dit project streven we ernaar om niet alleen een positieve impact op het milieu te maken, maar ook om de operationele kosten voor de universiteit te verlagen. We kijken ernaar uit om samen met WUR te werken aan een duurzamere toekomst door voortdurende focus op innovatie en kwaliteit.

Blijf onze voortgang volgen en ontdek hoe wij bijdragen aan een groenere wereld!