Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Reinhardt – eerste monteur elektrotechniek

Reinhardt is 48 jaar en woont samen met zijn vrouw en twee kinderen in Veenendaal. In zijn vrije tijd klust hij.

Nieuwe uitdaging

Samen met collega Nico kwam Reinhardt in april 2021 in dienst als eerste monteur elektrotechniek. ‘’Nico en ik hebben er destijds voor gekozen om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. ITN nodigde ons na een oproep op uit voor een gesprek. Het gevoel was gelijk goed’’.

Elektrotechnische installatie

Reinhardt is verantwoordelijk voor het goed afleveren van een installatie. Momenteel werkt hij aan het tijdelijk schoolgebouw en de herontwikkeling van het Dulon College in Ede. “Mijn grootste verantwoordelijkheid is om ervoor te zorgen dat alles goed aangesloten is en naar behoren werkt’’.

Beveiligingsinstallaties

Leendert is erg betrokken bij ITN. ‘’Ik ga met iedereen om en probeer ook indien nodig advies te geven’’.
Naast het realiseren van elektrotechnische installaties houdt Reinhardt zich ook bezig met de beveiligingsinstallaties. Daar horen aanvullende opleidingen bij en ITN faciliteert ontwikkeling van medewerkers. Zo heeft Reinhardt recent zijn MBV-diploma behaald. Als monteur beveiligingssystemen werkt hij samen met collega’s bij het tijdelijk schoolgebouw van het Dulon Collega aan de beveiligingsinstallatie.

Zonnepanelen, bijles en begeleiding

Reinhardts werk is veelzijdig. Zo demonteert hij bij de herontwikkeling de groepenkasten, hij brengt de bouwinstallaties voor de aannemer aan en hij demonteert de zonnepanelen. Tegelijkertijd verzorgde Reinhardt samen met collega Nico een bijles tekeningen en symbolen lezen voor de leerling monteurs. Ook begeleidt Reinhardt een leerling monteur op de bouw.

Reinhardt is erg betrokken bij ITN. Betrokkenheid is voor hem dan ook de belangrijkste kernwaarde van ITN. De familiesfeer en het wij-gevoel maken ITN voor Reinhardt uniek. ‘’Bij indiensttreding werd ik door iedereen warm ontvangen.’’

Iets voor jou?

Bij ITN kun je werken als monteur, elektro monteur, servicemonteur, loodgieter, verwarmingsmonteur, lasser of servicemonteur. Ook voor engineers, modelleurs en werkvoorbereiders hebben we interessante projecten. Werk jij graag in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek of beveiliging. Zoek je een stageplaats of wil je weten hoe onze sollicitatieprocedure eruitziet? Neem contact op met onze recruiter.