Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Realiseren

ITN levert topprestaties in totaalaanpak. Dat zeggen onze opdrachtgevers. In elke fase van een project zetten we in op kwaliteit en op ‘in één keer goed’. We streven altijd naar een uitstekend technisch eindresultaat.

Of het nu gaat om calculatie, projectleiding of uitvoer en realisatie, werkelijk bij alles focussen wij op kwaliteit, planning, budget en samenwerking met onze klanten en opdrachtgevers. Als totaalinstallateur zijn we trots op alle technisch interessante projecten die we realiseren.

We leveren kwaliteit met eigen monteurs en maken goede installaties. Binnen een tijdspad. Samen met de partners, de bouwkundige aannemers. Zoals bijvoorbeeld de realisatie van Topsporthal Ede. Ontwerp en uitvoering van alle technische installaties staan op ons conto: werktuigbouwkundig, elektrotechnisch, sanitair, communicatie, brandbeveiliging en transportinstallaties.

Realiseren is eigenlijk maken wat je daarvoor bedacht hebt. Dus ITN maakt de koppeling tussen ontwerpen en realiseren. We bedenken heel systematisch en werken dat uit in goede werktekeningen, nette werkvoorbereiding. Onze engineers en monteurs realiseren een soepele overgang van ontwerpen naar realiseren.

Bent u enthousiast geworden?

ITN neemt regie en verantwoordelijkheid bij grote en kleine projecten. Voor onze technische vakmensen begint alles bij een goede voorbereiding en met onze totaalaanpak voorzien we onze klanten en samenwerkingspartners steeds van het beste van het beste. In elke fase van de realisatie.