Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Ontzorgen

Techniek krijgt een steeds grotere en constantere rol in gebouwen en in bouwprojecten. Met onder andere domotica en smart building. Met gebouwen die in hun levensduur meerdere functies krijgen. Dat vraagt aandacht. Van mensen met hart voor techniek. Gelukkig zit ontzorgen in ons DNA.

Vooruitdenken, plannen en optimaliseren. Elke stap die wij met klanten zetten, staat in het teken van ontzorgen. Van alert aanspreekpunt in bouwteam of tender tot doortastende projectleider in de uitvoering. Van consequente contractmanagers tot steady servicemonteurs als vaste gezichten op locatie.

INT ontzorgt persoonlijk en heeft hierop een heldere visie: ‘Zou je het thuis ook zo willen?’ Onze engineers en monteurs werken steeds vanuit de ambitie en wens van de opdrachtgever. In de ontwerpfase, in een bouwteam en in ons serviceapparaat, de 24/7-storingsdienst. Ontzorgen zit zo in onze natuur en basishouding dat wij het zelf heel normaal vinden.

Techniek is een constante factor dus staan wij ook constant klaar voor onze bouwpartners en klanten. We begrijpen je wereld en sluiten daarop aan met onze werkwijze en planning. Door onze projectervaring op scholen en in de zorg gaan we bijvoorbeeld soepel om met leerlingen, patiënten en branche specifieke roosters en regels.

Bent u enthousiast geworden?

Wat is er allemaal nodig om alle technische installaties goed te laten functioneren? Zowel bij oplevering als na verloop van tijd? Onze engineers en monteurs zitten er voor jou bovenop. In voortraject, uitvoering én in de beheerfase. Met techniek realiseert ITN comfort, kwaliteit en veiligheid.