Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Ontwerpen

ITN heeft een duidelijke visie op ontwerpen en dat merk je aan onze werkwijze in bouwteams, in tenders en aan de manier waarop we meedenken in het voortraject van grote en middelgrote projecten.

Duurzaamheid en innovatie, we hebben beide steeds op ons netvlies. In de ontwerp/bestekfase zit onze meerwaarde in optimaliseren. We geven graag aan hoe een ontwerp beter, functioneler en van hogere kwaliteit kan.

In bouwteams maken we vaak zelf het ontwerp. Daar heb je ook de nodige kennis en kunde voor nodig. Die hebben we in huis om de opdrachtgever volledig te ontzorgen. Dat is dan ook onze impact: ontzorgen. ‘Zou je het zelf thuis ook zo doen?’ Dat is vaak onze leidende gedachte.

Wij zijn niet zo van domweg het ontwerp maken wat op de tekening staat. In elk project zit wel iets waarbij wij vragen: ‘moeten we dit wel zo maken? Het kan beter, voordeliger of handiger’. Onlangs nog bij een project met veel losse warmtepompen. Helemaal niet handig. Gelukkig kregen we het project richting stadsverwarming. Veel beter.

Bent u enthousiast geworden?

De lead engineers van ITN hebben alles in huis om goede installaties te bedenken en te realiseren. Meteen in de planfase kaarten we risico’s aan en geven we suggesties voor een betere technische installatie. Altijd. Vanuit het perspectief toegevoegde waarde en meedenken.