Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Kwaliteit en veiligheid

We zijn zuinig op mensen en we doen alles graag goed. Daarom hecht ITN veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Daarom hebben we flink wat certificaten, daarom controleren we alles en daarom is kwaliteitsbewaking onze kracht.

Techniek wordt steeds belangrijker en het belang van keuringen en certificering groeit. Voor het verkrijgen van de juiste verzekeringen en vergunningen, voor het aangaan van samenwerkingen in de markt.

ITN is VCA** gecertificeerd en onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA-diploma. Ook is ITN bezig met certificering op basis van de Safety Culture Ladder (SCL).

Kwaliteit en Veiligheid het is gesneden koek voor onze engineers, monteurs en servicemonteurs. Vanuit de normen, techniek, veiligheid en leerlingbegeleiding voeren we tal van certificaten. We hebben er veel want we bestrijken met onze expertises een breed werkterrein. Als gecertificeerd installatiebedrijf zijn we aangesloten bij Techniek Nederland en zijn we erkend leerbedrijf.

Met ons kwaliteitsmanagementsysteem gericht op kwaliteit, arbo en milieu (KAM) werken we continu aan verbetering van kwaliteits-, arbeids en milieuomstandigheden. We helpen klanten met controle en audits uit onze hun bedrijfscertificering in de vorm van een VCA**, ISO 9001, BRL 6000, BMI en BORG

Bent u enthousiast geworden?

Bij ITN werken we veilig of we werken niet. We zijn zuinig op elkaar en willen dat iedereen ’s avonds weer gezond en wel thuiskomt. Klant én collega. Daarom voeren we – met trots – de volgende certificaten en erkenningen.