Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Marco – hoofdmonteur werktuigbouwkunde

Marco is vijftig jaar een woont samen met zijn vrouw en twee hondjes Diva & Lady in Duitsland. Net over de grens.

Carrière in installatietechniek

In maart 2022 kwam Marco bij ITN in dienst. Hij was geen onbekende. ‘’ITN was een oud werkgever waar ik mijn carrière in de installatietechniek ben begonnen als leerling monteur tot ik 21 jaar oud was. Ik was destijds op zoek naar een nieuwe uitdaging’’. Nu keerde Marco terug bij ITN, in de mooie functie van hoofdmonteur werktuigbouwkunde.

Op de bouw

Momenteel werkt hij aan de herontwikkeling van het Dulon College en de nieuwbouw van de studentenhuisvesting aan de Costerweg in Wageningen. Marco is elke dag om 06.00 uur op de bouw en begint dan achter de computer met onder andere het bestellen van de materialen.
‘’Ik loop ’s ochtends rond op de bouw en maak een praatje met iedereen om te kijken of er nog problemen zijn en of alles nog goed loopt’’.

Project lekker lopen

De grootste verantwoordelijkheid voor Marco is om ervoor te zorgen dat de voortgang van een project goed verloopt. ‘’Voor mij moet een project lekker lopen. Alles wat niet goed loopt op de werkvloer, daar ben ik verantwoordelijk voor om te zorgen dat het wel goed loopt’’.

Vrijheid en wederzijds vertrouwen

Marco is erg betrokken bij ITN. ‘’Als het werk nog niet af is dan blijf ik’’. Het wederzijdse vertrouwen maakt ITN uniek voor Marco. ITN staat open voor dingen. Ik krijg veel vrijheid en het wederzijdse vertrouwen merk je elke dag’’.

Marco is erg betrokken bij ITN. ‘’Als het werk nog niet af is dan blijf ik’’. Het wederzijdse vertrouwen maakt ITN uniek voor Marco. ITN staat open voor dingen. Ik krijg veel vrijheid en het wederzijdse vertrouwen merk je elke dag’’.

Iets voor jou?

Bij ITN kun je werken als monteur, elektro monteur, servicemonteur, loodgieter, verwarmingsmonteur, lasser of servicemonteur. Ook voor engineers, modelleurs en werkvoorbereiders hebben we interessante projecten. Werk jij graag in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek of beveiliging. Zoek je een stageplaats of wil je weten hoe onze sollicitatieprocedure eruitziet? Neem contact op met onze recruiter.