Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Leendert – calculator elektrotechniek

Leendert is 56 jaar en woont samen met zijn vrouw in Ede. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar de sauna en hij houdt hij van koken. Halverwege 2022 kwam Leendert in dienst bij ITN als calculator elektrotechniek.

Meer uitdaging

‘’Ik ben door recruiter Frank gevraagd voor deze functie en ik was direct enthousiast na de eerste kennismaking. Ik zocht meer uitdaging in mijn werk en koos daarom voor ITN. Ik hou niet van hetzelfde en bij calculeren is dat nooit het geval’’.

Calculeren en engineeren

Leendert is verantwoordelijk voor het calculeren en het engineeren. Zijn grootste verantwoordelijkheid is om ervoor te zorgen dat er een goede kostprijs gemaakt wordt. Hierdoor zorgt hij ervoor dat er werk binnenkomt voor de ITN-collega’s.

‘’Het is belangrijk dat een installatie zo goed als mogelijk klopt en dat we werk dicht in de buurt kunnen realiseren. Daarbij is het mijn taak voor het engineeren om de lege tekeningen in te vullen met de installaties. Deze zet ik door naar de tekenaar en die verwerkt ze. We bespreken de tekeningen met de klant en verwerken nieuwe inzichten en aanpassingen in de tekeningen. Alles wat ik doe is erop gericht dat we de professionaliteit van ons bedrijf met de installatie en onze kennis en kwaliteit zichtbaar maken. Zodat we uiteindelijk het werk mogen gaan maken.”

Familiesfeer van ITN

Leendert is erg betrokken bij ITN. ‘’Ik ga met iedereen om en probeer ook indien nodig advies te geven’’.
De familiesfeer maakt ITN uniek voor Leendert. In november was hij jarig en maakte hij voor iedereen heerlijke saté. “Logisch, want ITN voelt als een familie. Ook is bij ITN alles een uitdaging en dat is precies de bedrijfscultuur waarnaar op zoek was’’. Teamwork is voor Leendert de belangrijkste kernwaarde van ITN. ‘’Ik werk graag met iedereen samen, want daarmee maak je iedereen groot’’.

Iets voor jou?

Bij ITN kun je werken als monteur, elektro monteur, servicemonteur, loodgieter, verwarmingsmonteur, lasser of servicemonteur. Ook voor engineers, modelleurs en werkvoorbereiders hebben we interessante projecten. Werk jij graag in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek of beveiliging. Zoek je een stageplaats of wil je weten hoe onze sollicitatieprocedure eruitziet? Neem contact op met onze recruiter.