Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Ferry – projectleider beveiliging

Hoe kwam projectleider beveiliging Ferry terecht bij ITN en hoe maakt hij het verschil voor zijn collega’s?

Aanwinst voor de lokale gemeenschap

Ferry is 52 jaar en woont samen met zijn vrouw en twee volwassen kinderen in Hoevelaken. In zijn vrije tijd organiseert hij graag feestjes. Zo regelt hij samen met anderen de jaarlijkse Dorpsdag in zijn woonplaats. Ook als evenementenverkeersregelaar en BHV burgerhulpverlener is Ferry actief in zijn dorp. Hij is een ware aanwinst voor de gemeenschap van Hoevelaken.

Vacature werkvoorbereider beveiliging

Het was via LinkedIn dat Ferry in aanraking kwam met ITN. Hij herinnert zich nog hoe hij een vacature van werkvoorbereider beveiliging voorbij zag komen die zijn interesse meteen wekte. Hij solliciteerde en werd uitgenodigd voor een gesprek. Nu alweer zo’n drie jaar geleden. Het bleek de perfecte match te zijn. Met de jaren heeft hij zich weten op te werken tot de rol van projectleider beveiliging.

Sterk team

Samen met zijn collega Rein vormt Ferry een sterk team dat verantwoordelijk is voor de service van (beveiligings)klanten van ITN. Hun belangrijkste taak is ervoor zorgen dat de collega’s aan het werk blijven en veilig thuiskomen. Dit is een verantwoordelijkheid die Ferry zeer serieus neemt.

Dynamische baan

Een typische werkdag voor Ferry is nooit hetzelfde. ‘’Ik begin mijn dag graag met een kop koffie en werk dan mijn e-mails weg. Ik neem storingen aan en geef ze door aan technici via werkbonnen. Daarnaast stel ik offertes op, heb ik veel klantoverleg en handel ik eerstelijns storingen af. Het is een dynamische baan waarbij elke dag anders is.

Betrokkenheid

Naast zijn werkzaamheden als projectleider beveiliging toont Ferry ook veel betrokkenheid bij ITN als bedrijf. ‘’Ik maak deel uit van het BHV-kantoorteam en vind het leuk om zo nu en dan als barkeeper op te treden tijdens de vrijdagmiddagborrels. Voor mij is het belangrijk om me niet te beperken tot de standaard 9-tot-5-mentaliteit. Ik wil graag een verschil maken en echt deel uitmaken van het team’’.

Wat ITN voor Ferry uniek maakt is de ruimte die er is voor het doen en laten. Hij waardeert het feit dat ITN groot is geworden door klein te blijven. “Teamwork is voor mij de belangrijkste kernwaarde van ITN. Ik geloof sterk dat je het niet alleen redt en dat succes wordt behaald door samenwerking. Ik voel me gewaardeerd en maak deel uit van een hecht team waarin iedereen bijdraagt aan het succes van ITN.”

Iets voor jou?

Bij ITN kun je werken als monteur, elektro monteur, servicemonteur, loodgieter, verwarmingsmonteur, lasser of servicemonteur. Ook voor engineers, modelleurs en werkvoorbereiders hebben we interessante projecten. Werk jij graag in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek of beveiliging. Zoek je een stageplaats of wil je weten hoe onze sollicitatieprocedure eruitziet? Neem contact op met onze recruiter.