Ontwerpen Realiseren Ontzorgen

Dominick – modelleur werktuigbouwkunde

Dominick is 26 jaar en woont in Ede. In september 2018 kwam hij bij ITN in dienst als Modelleur werktuigbouwkunde. Hij volgt momenteel de HBO-opleiding Werktuigbouwkunde in deeltijd aan de HAN in Arnhem.

Leer-werkplek

Via een collega is Dominick bij ITN getipt. Deze collega zat op dezelfde voetbalclub als Dominick. ‘’Tijdens de rit naar een uitwedstrijd had ik het erover dat ik op zoek was naar een leer-werkplek. Van het een kwam het ander en ik kon op gesprek langskomen’’.

Werktekeningen maken

Dominick is binnen zijn functie verantwoordelijk voor het maken van de werktekeningen voor de monteurs. ‘’Wanneer er een nieuw project is moeten er werktekeningen gemaakt worden voor de monteurs. Om die te realiseren moet er bepaald worden wat voor installatie we gaan maken en als dat bekend is moet het in het gebouw geprojecteerd worden.

Dit doe ik met het tekenprogramma Revit. Ik zorg er dus voor dat de monteurs aan de slag kunnen met goed uitgewerkte werktekeningen’’.

Duidelijk en verzorgd

De grootste verantwoordelijkheid voor Dominick is om ervoor te zorgen dat de tekeningen op tijd klaar zijn, er duidelijk en verzorgd uitzien, de juiste informatie bevatten en gecoördineerd zijn met de overige disciplines.

Een werkdag bestaat voor Dominick uit modelleren in Revit, werkoverleggen, het maken van kleine berekeningen, clashes oplossen en werkvoorbereiding.

Uitjes

Dominick is erg betrokken bij ITN. Sinds kort is hij bestuurslid van de personeelsvereniging en regelt hij jaarlijkse het afdelingsuitje voor zijn afdeling. ‘’Ik ben altijd graag aanwezig bij de activiteiten die georganiseerd worden door ITN’’.

Volop doorontwikkelen

Door zijn veelzijdigheid is Dominick een toegevoegde waarde voor ITN. ‘’Ik ben nog jong en leergierig en ik kan me nog jaren doorontwikkelen binnen ITN. Teamwork is voor mij de belangrijkste kernwaarde van ITN. Ik vind het belangrijk om samen dingen te doen. Daar kan altijd van geleerd worden en uiteindelijk bevorderd het de snelheid en de kwaliteit van het geleverde werk’’.

Iets voor jou?

Bij ITN kun je werken als monteur, elektro monteur, servicemonteur, loodgieter, verwarmingsmonteur, lasser of servicemonteur. Ook voor engineers, modelleurs en werkvoorbereiders hebben we interessante projecten. Werk jij graag in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek of beveiliging. Zoek je een stageplaats of wil je weten hoe onze sollicitatieprocedure eruitziet? Neem contact op met onze recruiter.