0318-63 73 75

ITN Installatietechniek in Ede biedt met meer dan 120 collega’s een totaaloplossing in elektrotechniek, klimaatinstallaties en technische services. Ons vertrekpunt? Hart voor techniek, oog voor mensen! We ontzorgen opdrachtgevers, maar ook elkaar. Deze aanpak spreekt steeds meer klanten aan en daarom zoeken wij een:

Veiligheids-/ KAM Coördinator 

Als veiligheidscoördinator ben je verantwoordelijk voor het kwaliteits- & veiligheidsbeleid.  Je begeleidt, instrueert en ondersteunt de medewerkers en externen op KAMV-gebied. Daarnaast fungeer je als eerste aanspreekpunt voor alle KAMV-zaken en je bewerkstelligt continue verbeteringen in het kwaliteitssysteem. Jij zorgt ervoor dat de bedrijfsvoering voldoet aan de normen voor diverse certificeringen. Verder bevat je dagelijkse takenpakket voornamelijk:

- het opstellen en presenteren van beleidsvoorstellen, rapportages en analyses;
- het opstellen, onderhouden en implementeren van het KAMV-beleid;
- het uitvoeren en aansturen van interne audits;
- het begeleiden van externe audits;
- het vertegenwoordigen van het KAMV-systeem, zowel intern als extern;
- het adviseren managementteam;
- het organiseren en voorzitten van het periodieke MT-KAM overleg;
- het verzorgen van interne opleidingen en workshops op het gebied van KAMV.

Onze wensen

Je bent zelfstandig en nauwkeurig en je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel. HBO Denk-werkniveau,  je hebt kennis van ISO 9001, 14001, BRL 6000, VCA**  en/of CO2 prestatieladder. Minimaal 2 jaar relevante werkervaring en werkervaring in de installatiebranche is een pré.

* Ben je HBO afgestudeerd en enthousiast om snel de relevante opleidingen voor deze vacature (werken/studeren) bij ons te behalen, kom je ook in aanmerking!

Belangstelling?

Mail je CV aan pz@itn.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Medewerker aan het woord

Werken bij ITN voelt voor mij als Trots, omdat we adequaat reageren op storingen. Als er een klant belt naar ITN met een probleem wordt er al tijd koste wat kost een monteur naar iemand toegestuurd. Omdat ik veel alleen werk staat het kernwoord verantwoordelijkheid het dichtste bij mij. Ik ben uiteindelijk verantwoordelijk voor het werk dat ik onderhoud bij de klant. 

Mitchel van Enckevort, Monteur Beveiliging

Pin It on Pinterest