Met de realisatie van de sporthal “De Meerwaarde” werd de nieuwe scholengemeenschap “De Meerwaarde” gecomplementeerd. Dit via een aanbesteding verkregen werk heeft op de begane grond twee sportzalen en douche- en kleedruimten. Op de tweede verdieping bevinden zich de tribune en kantine. In de beide sportzalen zijn akoestische wanden aangebracht. Sporthal “De Meerwaarde” is de thuisbasis voor topvolleybalvereniging SSS en is daarom ook  geheel aangepast aan de door NOC/NSF gestelde eisen. Daarnaast huisvest deze accommodatie diverse Barneveldse sportverenigingen. Verder waren in onze opdracht opgenomen de vouwwanden, de vloerbedekking en de sportvloer. Wij  hadden zowel de coördinatie over de directieleveringen als data, telefonie, keuken en kantine.

Foto’s

Cookiebeleid

Deze website maakt gebruik van functionele en tracking cookies. Die zetten we o.a. in om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren én voor het analyseren van gegevens, zodat we uw gebruikerservaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.

Ga naar cookiebeleid | Sluiten
Instellingen

Pin It on Pinterest