Nieuwbouw Christelijk Lyceum Veenendaal! 

Op de locatie waar ruim vijftig jaar geleden het huidige gebouw werd geopend, wordt in augustus 2020 een modern, toekomstgericht én energieneutraal schoolpand in gebruik genomen. ITN verzorgt tijdens dit project alle elektrotechnische installaties.

Het CLV in Veenendaal is toe aan een nieuw toekomstgericht gebouw. Ook wel gebouw A genoemd.
Dat is het verzamelgebouw van het theoriehuis, het praktijkhuis, de grote en kleine kuip daar tussenin en de twee gymzalen. Uit onderzoek is gebleken dat het gebouw is verouderd en niet meer past in het gemeentelijk huisvestingsplan.

De school onderzocht nieuwbouw op een andere locatie, maar dat bleek financieel niet haalbaar.
Daarom is besloten om op de huidige locatie het gebouw om te toveren naar een toekomstgericht gebouw. Van het oude gebouw zijn nog twee grote casco bouwdelen over. Het nieuwe pand wordt compacter en gelijkmatiger: bij het theoriehuis gaat er een verdieping af terwijl het praktijkhuis er juist een verdieping bij krijgt.

Blijf ons volgen om op de hoogte te blijven van dit project!

Cookiebeleid

Deze website maakt gebruik van functionele en tracking cookies. Die zetten we o.a. in om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren én voor het analyseren van gegevens, zodat we uw gebruikerservaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.

Ga naar cookiebeleid | Sluiten
Instellingen

Pin It on Pinterest

Wij maken gebruik van cookies. Ga je akkoord met deze cookies, klik dan op 'accepteren'. Meer informatie

We maken gebruik van cookies om onze website te optimaliseren. Ook gebruiken we cookies om data te verzamelen en onze online advertenties gericht te kunnen tonen. Wanneer u onze website gebruikt, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Sluiten