0318-63 73 75

ITN Installatietechniek in Ede biedt met meer dan 120 collega’s een totaaloplossing in elektrotechniek, werktuigbouwkunde en technische services. Ons vertrekpunt? Hart voor techniek, oog voor mensen! We ontzorgen opdrachtgevers, maar ook elkaar. Deze aanpak spreekt steeds meer klanten aan en daarom zoeken wij een:

Monteur Elektrotechniek

Je werkt op één van onze projectlocaties en gaat zelfstandig aan de slag. Je vertaalt tekeningen naar de uitvoering. Montage van leidingen en verdeelpunten (sterk- en zwakstroom, in buis, kabel of draadvorm), samenstellen van verdeelkasten en aansluiten van het elektrische apparatuur: jij draait je hand er niet voor om. Leerling-monteurs geef je vaktechnische aanwijzingen je zorgt ervoor dat ze aan het werk blijven.

Onze wensen

Je hebt het diploma monteur elektrotechnische installaties (Niv. 2), een VCA diploma en bent op de hoogte van installatievoorschriften (b.v. NEN 1010 en NEN 3140).

Jouw profiel 

Je bent zelfstandig, precies en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel. Werken in een team vind je leuk, je draait daarin flexibel mee. Deadlines zie jij als een uitdaging.

Belangstelling?

Mail je CV aan pz@itn.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Medewerker aan het woord

Wat ik erg leuk vind is de afwisseling in het werk, omdat je op een grote bouw werkt, zijn er elke dag wel weer andere werkzaamheden die je kunt doen. Het is fijn om leuke collega’s te hebben waar het contact soepel mee loopt, ik ga met heel veel plezier naar mijn leerwerkplek!

Lars Kruissen, Leerlingmonteur Elektrotechniek

Pin It on Pinterest