Verantwoordelijkheid, trots, respect, teamwork, betrokkenheid en kwaliteit. Dat zijn de kernwaarden die als een oranje draad door ons bedrijf heenlopen. Kernwaarden die voor al onze medewerkers weer net iets anders kunnen betekenen. Iedere maand laten we daarom één van onze collega’s aan het woord om te vertellen hoe zij het vinden om onderdeel te zijn van het ITN-team. Deze keer: Maurits Mulder, 1emonteur bij ITN.

Verantwoordelijkheid

7,5 jaar geleden kwam Maurits bij ons in dienst als monteur. Verantwoordelijkheid is voor mij de belangrijkste kernwaarde van ITN. “Ik ben namelijk verantwoordelijk voor de installatie en zorg ervoor dat deze veilig wordt opgeleverd. Hij zorgt er bij oplevering dan ook voor dat alle kabels zijn afgemonteerd en dat nergens losse kabels liggen. “Het is heel belangrijk om je hiervoor verantwoordelijk te voelen.” Maurits voelt zich dan ook betrokken bij elke klus waar hij mee bezig is. “Ik wil namelijk dat elke klus waar ik mee bezig ben tot een goed einde wordt gebracht.”

Over Maurits

Maurits woont in Veenendaal en is 42 jaar oud. Hij is getrouwd en de trotse vader van drie dochters van 10 en 12 jaar oud. Na een reorganisatie van zijn vorige werkgever is hij bij ITN aan de slag gegaan. Maurits: “Ik heb 15 jaar bij mijn vorige werkgever gewerkt. Na het bericht over de reorganisatie ben ik gaan bellen met een oud-collega. Zo ben ik bij ITN terecht gekomen. Dat is inmiddels alweer 7,5 jaar geleden.”

De rol van Maurits

Maurits werkt als 1emonteur. In deze functie voert hij taken uit die door de hoofdmonteur gegeven worden. Mijn grootste verantwoordelijkheid is dan ook om het opgedragen werk van de hoofdmonteur in goede banen te leiden.” De werkdag van Maurits begint elke dag vroeg. Om 07.00 uur is hij vaak al op de bouw aanwezig. Aan het begin van de dag weet je nooit hoe de dag zal verlopen. Maurits is bezig om zich te laten omscholen tot hoofdmonteur. Maurits: ”Het spreekt mij erg aan om mensen aan te sturen. Als 1e monteur sta ik onder de hoofdmonteur die mij taken geeft. Deze taken voer ik vervolgens met een aantal collega’s uit.”

Trots

“Ik ben erg trots dat ITN mij een kans gegeven heeft om hier aan de slag te gaan. Deze kans heb ik 7,5 jaar geleden met beide handen aangepakt. Ik heb het erg naar mijn zin bij ITN en ik werk met leuke collega’s.”

Wat maakt ITN uniek?

Maurits vindt dat de goede werksfeer ITN als bedrijf uniek maakt. “In ons team respecteren wij elkaar en dat vind ik een pluspunt. Niet iedereen is hetzelfde. We kunnen goed met elkaar overleggen en leren veel van elkaar.”

Ben je enthousiast geworden door het verhaal van Maurits en wil je ook bij ons aan de slag? Bekijk hier onze vacatures.

 

Cookiebeleid

Deze website maakt gebruik van functionele en tracking cookies. Die zetten we o.a. in om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren én voor het analyseren van gegevens, zodat we uw gebruikerservaring kunnen verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies.

Ga naar cookiebeleid | Sluiten
Instellingen

Pin It on Pinterest