Technisch beheer

Expertise, Beheer en onderhoud, MJOP / NEN 2767 en beheer op afstand

Techniek met een menselijk gezicht

Expertise

ITN Installatietechniek Technisch Beheer is ons expertisecentrum op het gebied van beheer en onderhoud. De afdeling biedt een integrale aanpak met één vast aanspreekpunt voor opdrachtgevers en beheert elektrotechnische en klimaat installaties. Onder meer in utiliteit, sport en recreatie, zorg, onderwijs en luxe woningen.

Beheer en onderhoud

Bij veel organisaties speelt beheer en onderhoud pas een rol na de oplevering, ITN integreert en implementeert slimme onderhouds- en beheerconcepten al in het ontwerp. Dit draagt bij aan bedrijfszekere werking van installaties. Bijkomend voordeel is dat de total cost of ownerschip tijdens de levensduur van de installatie aantoonbaar lager is.

MJOP / NEN 2767

Een MJOP wordt opgesteld aan de hand van conditiemeting NEN2767, dit is een instrument om de fysieke kwaliteit van een installatie objectief en uniform te meten.

De conditiemeting dient gezien te worden als een ‘liniaal’ waarmee de technische staat van een installatie kan worden gemeten. Zo’n meetinstrument maakt de onderhoudstoestand een installatie inzichtelijk en overdraagbaar.

Naast het in kaart brengen van de werkelijke onderhoudstoestand van een installatie, kan het instrument ook worden gebruikt om vast te stellen wat de wenselijke onderhoudstoestand is.

De gestelde eisen met het oog op de Conditiemeting NEN 2767 kunnen van financiële, functionele of esthetische aard zijn. Op die manier kunt u gebreken voorkomen die leiden tot hoge gevolgschade, tot een verstoring van het primaire productieproces of tot een verstoring van de uitstraling van een installaties.

Beheer op afstand

Dankzij de huidige innovatieve technieken kunnen wij installaties op afstand beheren. Deze hulp op afstand verloopt via internet. Hierdoor zijn we in staat storingen te signaleren én te verhelpen waardoor eindgebruikers veelal geen verstoring hebben waargenomen.

REFERENTIES

Akoesticum Ede

Vanaf 2015 onderhouden wij het pand van Akoesticum te Ede.  Akoesticum is een nationaal trainingscentrum voor muziek, dans en theater. Met 12 repetitieruimtes, 150 bedden en eigen catering, de ideale trainingslocatie voor één- of meerdaagse repetities,...

Congrescentrum en hotel De ReeHorst Ede

Vanaf 2012 onderhouden wij de installaties van het pand van “De ReeHorst” te Ede. De Reehorst heeft alles onder 1 dak voor bijeenkomsten, feesten en dineren. Het is een bijzonder project voor ons omdat de klant een totaal is ingericht op het dienen en bedienen van...

COG Scholen

Voor het COG doen wij het preventief en correctief onderhoud aan de technische installaties van diverse scholen in Ede, Veenendaal, Arnhem en Velp. Daarnaast worden door ons de ondertaande metingen en keuringen uitgevoerd; NEN 3140 keuringen elektrische installatie;...

School voor Techniek Amersfoort

De nieuwe locatie van MBO Amersfoort bestaat uit een kantoorgebouw (ongeveer 1.500 m2  bvo), en een bedrijfshal (ongeveer 4.500 m2  bvo). Om alle functies te huisvesten is de bedrijfsruimte uitgebreid met ongeveer 1.300 m2  bvo. Deze uitbreiding is inpandig...

Pin It on Pinterest